Evaluna » Hoofdpagina » Welkom!

Populaire artikelen

Make-up tips: je ogen maquilleren in 6 stappen

Hoe ga je best te werk bij het maquilleren van je ogen... Begin je met de mascara en het potlood? Of zijn er betere manieren om perfect gemaquilleerde ogen en een open, schitterende blik te creëren? V…

Rentestijging- en daling: oorzaken en gevolgen

Geregeld hoort u in de nieuwsberichten dat de Europese Centrale Bank (ECB) de rente laat stijgen of dalen. Maar waarom doet ze dit? En wat brengt zo’n rentestijging of –daling met zich mee? Hiervoor m…

Ontharen: vijf methodes met voordelen, nadelen en tips

Om je benen, oksels en bikinilijn te ontharen zijn er verschillende mogelijkheden, de ene al pijnlijker en duurzamer dan de andere. We overlopen de voor-en nadelen van verschillende onthaarmethodes (s…
Begrijp de lichaamstaal van uw hond

Begrijp de lichaamstaal van uw hond

Een hond communiceert door middel van zijn lichaamstaal. Als je de juiste signalen opvangt en je er een verklaring voor kent, kom je heel wat te weten over hoe hij zich voelt. De verschillende houding…

Bloembollen planten: hoe, waar en wanneer

De herfst is de periode van het jaar waarin de meeste bloembollen geplant worden, zodat ze vanaf de lente je tuin met mooie vormen en kleuren kunnen decoreren. Bloembollen planten is niet moeilijk, en…

Tommy Hilfiger: biografie van man en merk

Tommy Hilfiger is een icoon in de modewereld. Meer nog dan een topontwerper, is Hilfiger een "selfmade-man" en groot zakentalent die de kunst verstaat om een groot publiek aan te spreken. Het begon al…
De buitengewone zintuigen van uw kat

De buitengewone zintuigen van uw kat

Een kat bezit buitengewone zintuigen: ze kan zien in het donker, geluiden horen die wij niet horen, geuren ruiken die wij niet ruiken,... Kortom ze is zich op bijna bovennatuurlijke wijze bewust van a…

Cubaanse rum: produktie en soorten

Cuba is meer dan Fidel Castro en sigaren. De nationale drank van Cuba is rum, die in vele kleuren en smaken bestaat en die de basis vormt voor vele cocktails. En om goeie rum te maken, heb je suikerri…

De geschiedenis van cacao en chocolade

Het hedendaags genot van een warme kop chocolademelk of van een lekkere reep chocolade hebben we te danken aan de Maya-volkeren. Zonder hen hadden we misschien nooit de geheimen van cacao leren kennen…

Chocolademousse: klassiek recept en luchtige variant

De klassieke chocolademousse -of simpelweg “chocomousse”- wordt gemaakt met eigeel en soms ook boter, maar je kan ook voor een luchtigere variant kiezen met eiwit en room.